1027 Budapest, Fő u. 62-64. III. 4.
Az iroda Szakterületek Kapcsolat  
home > Az iroda
 
Az iroda

Az irodát dr. Fehér Tibor ügyvéd alapította 1988-ban. Az iroda több asszisztenssel és ügyvéddel dolgozik. Az iroda kifejezetten a gazdasági élethez szükséges jogi ügyekre szakosodott. Az iroda ügyfelei főképpen a bel- és külföldi pénzintézeti, ingatlanfejlesztői, építési vállalkozói, tőkebefektetői és beruházói üzleti körökből kerülnek ki.

Az iroda részt vett számtalan nagyberuházás megvalósításában, melyek között egyaránt található kifejezetten ipari célú, továbbá irodaház, szálloda és üzletközpont is. Az iroda tevékenységéhez hozzátartozik a határokon átnyúló szolgáltatás is, legyen az akár off-shore jellegű, vagy egyéb az üzleti élethez szükséges tevékenység. Sok ügyfél számára lát el az iroda diszkrét és kifejezetten bizalmi jellegű pénzkezeléshez kapcsolódó jogi tevékenységet is. Az iroda együttműködik hasonló színvonalú külföldi ügyvédekkel is.

Minden olyan esetben, ahol speciális szakismeretet igénylő kérdés vetődik fel, a legkiválóbb szakértőkkel működik együtt. Az ügyfelekkel igyekszik azon a nyelven kommunikálni, mely számukra a legmegfelelőbb.